CUM SA DEVII CLIENT REVANZATOR?

Pentru ca stim ca o afacere de succes se bazeaza pe parteneriate solide, de aceea ne focusam pe consolidarea relatiilor parteneriale existente si totodata suntem deschisi pentru noi oportunitati parteneriale.

Daca esti persoana juridica, doresti sa deschizi un magazin, o florarie sau doresti sa iti extinzi gama de produse sau pur si simplu, corespunzi cu produsele societatii noastre DEPO DECOR FLORAL SRL, atunci iti stam la dispozitie cu diferite oportunitati de parteneriat.

Ce beneficii vei avea?

  • Accesul la peste 1000 de produse.
  • Vanzare en-gros la produse precum flori artificiale, flori uscate, plante exotice si/sau naturale, stabilizate, produse de ambalat, precum role, folii, hartie decorativa, lumanari decorative etc.
  • Preturi avantajoase, vom avea grija sa fim la zi cu preturile de pe piata actuala.
  • Veti beneficia de discount in functie de cantitatea cumparata de la noi.

Care  sunt pasii de urmat pentru a deveni client DEPO DECOR FLORAL?

Pentru ca sa devii client revanzator DEPO DECOR FLORAL, trebuie sa urmezi anumiti pasi pentru a observa intentia dumneavoastra si anume:

Criteriile pe care trebuie sa le indeplinesti
 Trebuie sa fii persoana juridica

Daca ti-am starnit curiozitatea, nu ezita sa te inregistrezi la “Contul meu”, de pe site-ul nostru sau contacteaza-ne telefonic 0745 520 332 sau prin email depodecorfloral@gmail.com sau la adresa magazinului nostru Arad, Calea Radnei, numarul 274.