Cum comand?

Cautare produse

Puteti cauta produsele dorite din cadru Depo Decor Floral folosind Bara de cautare sau navigand in Categoriile si Sub-categoriile de produse din meniul afisat in partea stanga a ecranului.

Vizualizare produs

Atunci cand ati gasit produsul dorit il puteti accesa dupa cum urmeaza:

  • printr-un singur click care vă va duce in pagina unde se afla produsul, acolo veti gasi toate detaliile: descrierea produsului, specificatii, cantitate , gramaj, nivelurile de pret in functie de numarul de bucati si dupa caz : culori ,variante, etc

Selectare varianta/culoarea dorita (doar la unele produse)

Da-ti click pe “Alege o optiune” , iar in partea stanga va aparea imaginea aferenta variantei/culorii selectate de dumneavoastra.

Cum comand -
Cum comand -

Selectare cantitatea dorita

Dupa ce ati ales produsul droit de dumneavostra , puteti selecta cantitatea in cazul in care doriti mai multe produse. In mod normal este o singura bucata. Daca doriti mai multe bucati trebuie sa apasati apasati pe + sau puteti edita campul de cantitate cu numarul de bucati dorite.

Cum comand -

Adaugare produse in cos

Dupa selectarea numarului de bucati dorite, pentru a adauga produsul in cos trebuie sa dai un singur click pe “Adauga in cos”. Cosul se afla in partea din dreapta sus , langa cos va aparea numarul de produse ( exemplus: cos 4)
In cosul de cumparaturi apasati butonul “Vezi Cosul” sau “Finalizare” .

Cum comand -

Dupa ce ati finalizat Comanda va trebui sa completati campurile de la “Detalii de Facturare” cu : prenume,nume,companie,cui (optional), Strada, Oras, Judet,Cod postal ( campul este obligatoriu si va rugam saintroducetiun cod postal corect si valid) , numar de telefon si email.

Cum comand -

Contul dumneavoastra

Daca aveti deja un cont creat , meregti la sectiunea “autentificare” si intruduceti datele dumneavostra : “ Nume utilizator sau adresa de email” , respectiv “parola”, inainte de plasarea unei noi comenzi

Cum comand -

La campul “Nume Utiziator cont” veti scrie numele dumneavoastra , pentru a va creea un cont pe site-ul nostru si bineinteles va veti crea o parola.  Dupa fiecare comanda plasata pe site-ul nostru, datele de facturare si livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior, daca veti avea contul deja creat.

Cum comand -

Daca doriti ca livrarea coletului sa se se faca la o alta adresa, veti bifa “ LIVREZI LA O ALTA ADRESA” si veti complete campurile unde va trebui sa va treceti Numele, prenumele, numele companiei(optional), etc.

Cum comand -

La “Note comanda” trebuie sa completati (optional) daca dumneavoastra dupa ce ati plasat comanda, ati dori sa fiti contactat/a de noi sau oricare alt motiv .

Plasarea comenzii

Pentru a finaliza si a plasa comanda, trebuie sa da-ti click in mod obilgatoriu pe “AM CITIT SI ACCEPT TERMENI SI CONDITII”, apoi veti apasa butonul “Plaseaza comanda”.

Cum comand -

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati:

Email : depodecorfloral@gmail.com

Tel: 0745520332
Facebook