Arad, Calea Radnei 274

SC DEPO DECOR FLORAL SRL

0745520332

depodecorfloral@gmail.com

DEPO DECOR FLORAL – Accesorii florale și accesorii pentru decoratiuni este magazinul ideal pentru oricine dorește să aducă un plus de culoare și eleganță în casa sau evenimentele lor speciale.

DDF este situat pe Calea Radnei 274 în Arad și oferă o varietate largă de accesorii florale și decoratiuni pentru a satisface gusturile și preferințele oricărui client.

La DDF, puteți găsi o gamă variată de produse pentru a vă decora locuința sau pentru a adăuga un strop de eleganță în cadrul evenimentelor speciale. Indiferent dacă aveți nevoie de flori artificiale sau naturale, vaze elegante, lămpi decorative sau obiecte de decor, veți găsi tot ce vă doriți în magazinul nostru.

DDF – Accesorii florale și accesorii pentru decoratiuni vă oferă posibilitatea de a alege între diferite stiluri, culori și modele pentru a crea un decor unic și personalizat. Produsele noastre sunt disponibile la prețuri accesibile și sunt de calitate superioară, astfel încât puteți fi sigur că veți obține produse de înaltă calitate la prețuri competitive. În plus, personalul nostru amabil și profesionist vă va oferi întotdeauna ajutor și sfaturi în alegerea produselor potrivite.

La DDF – Accesorii florale și accesorii pentru decoratiuni, ne dorim să oferim clienților noștri cele mai bune servicii. De aceea, nu numai că oferim produse de calitate superioară, dar și livrarea la domiciliu în Arad și împrejurimi.

Astfel, puteți comanda produsele preferate și le veți primi direct la ușa dvs. în cel mai scurt timp posibil.

Comenzile se fac la https://depodecorfloral.com În plus, la DDF – Accesorii florale și accesorii pentru decoratiuni, puteți găsi o gamă variată de panglici elegante, ambalaje pentru flori și alte accesorii care vă vor ajuta să creați cele mai frumoase aranjamente florale pentru orice eveniment. Florile uscate și cele artificiale sunt ideale pentru a crea aranjamente durabile și elegante. Acestea sunt disponibile într-o gamă variată de culori și modele și pot fi combinate cu alte elemente decorative pentru a crea cele mai frumoase compoziții.

Depo Decor Floral

În plus, la DDF – Accesorii florale și accesorii pentru decoratiuni, puteți găsi o gamă variată de licheni, care pot fi folosiți pentru a crea aranjamente florale originale și unice. Ambalajele pentru flori și panglicile elegante sunt, de asemenea, disponibile la DDF. Acestea sunt perfecte pentru a înfrumuseța aranjamentele florale și pentru a le oferi un aspect profesionist și sofisticat. De asemenea, puteți găsi o gamă variată de accesorii pentru aranjamentele florale, cum ar fi sârme pentru aranjamente, spume florale, ambalaj rola, folii, sacose pentru flori si pentru ghivece, staniol și multe altele.

În concluzie, la DDF – Accesorii florale și accesorii pentru decoratiuni, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a crea cele mai frumoase aranjamente florale și pentru a înfrumuseța orice spațiu. De la flori uscate și artificiale, până la licheni și accesorii pentru aranjamente florale, magazinul nostru vă oferă o varietate largă de produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Vă așteptăm cu drag să ne vizitați pe Calea Radnei 274, în Arad!

Denumire Societate:

SC DEPO DECOR FLORAL SRL
Cod Fiscal: 36321192

Nr. Reg. Com.

Nr. Reg. Com. J2/930/2016
Capital Social: 200 RON

Sediu:

Chișineu-Criș, jud. Arad, str. Stejarului 13.

Cont:

RO34BTRLRONCRT0356449601
Banca: TRANSILVANIA